John Vink

Profiel john

Al sinds vele jaren is John via de Johannesschool betrokken bij Pater Uitendaal en Zambia. Zijn kinderen renden rondjes rond de kerk en haalden hiermee geld op voor het goede doel. Dat was het eerste contact met Father Pio en de gehandicapten in Zambia.

Na het stoppen met werken kreeg hij de kans om zich in te gaan zetten voor stichting “Op Eigen Benen”. Zijn taak is voornamelijk het inzamelen van geld om projecten als het Guesthouse en de boardingschool in Kasempa te realiseren. Dit gebeurde onder andere met de hulp van Wilde Ganzen en de Lionsclub “De Oude Duinen” . Dankzij hen is dit prima gelukt.

Daarnaast steunen wij ook jonggehandicapten via donaties van particulieren. Wij bieden ze de kans om een vak te leren en te laten starten. Er is nauwe samenwerking met HDA (Holland Disabled Assication) die prima werk verricht richting de gehandicapten.

Alle lof voor het bestuur daar!

John zal zeker blijven doorgaan, samen met het bestuur, om kleine en grote projecten van de grond te trekken. Dit gebeurt op bescheiden schaal want wij willen niet te groot worden zodat we uitgaven en investeringen onder controle kunnen houden.