Nieuws

Nieuwe herziene website is live!

Een update. Jammer genoeg zaten er in de oude “nieuwe” website teveel kinderziektes die we er niet uit konden krijgen. Het is niet anders. Achter de schermen is er hard gewekt aan een nieuwe website en zie hier het resultaat……. Wij zijn er heel blij mee en we staan te springen om er mee aan de slag te gaan.

April 2013

Eindelijk was het dan zover, de nieuwe website is live! Het werd hoog tijd om ons verhaal in een wat moderner jasje te steken en het is gelukt! Hier het nieuwe resultaat en het mag er zijn.

website 1

Samen met John Vink (penningmeester) en zijn vrouw Lia, Pater Harry Uitendaal (uitvoerend lid), Mia de Groot (moeder van Ronald, voorzitter), Peter Lommerse (webbeheerder) en Barry Out (ontwerper website)) is de site met champagne gelanceerd.

website 2

Pater Harry Uitendaal heeft de site gezegend dus dit moet een succes worden, dat kan niet anders!

website 4

Voorzitter Ronald keek toe vanuit Afrika per skype, samen met zijn vrouw Brenda. Dit is toch een moment dat hij niet wilde missen

website 3

 

 

 

Hi, I’m OutDesign