Werkbezoek Pater Harry Uitendaal

Vandaag ontvingen wij een verslag van het werkbezoek begin dit jaar kasempa trimester update 3-1van Pater Harry Uitendaal. Zijn tomeloze inzet en enthousiasme zijn nog steeds van groot belang voor  “Op Eigen Benen” ook al zit hij sinds enige tijd in Nederland in plaats van in zijn geliefde Zambia.

Hij heeft natuurlijk zijn neef Ronald bezocht, maar daarbuiten is hij vooral bezig geweest met het bezoeken van allerhande projecten en vrienden en bekenden. Zo was hij bijvoorbeeld bij Sharon waar we eerder dit jaar al een update over hebben geplaatst op de website.

Via een aparte link hieronder wil hij graag aandacht vragen voor Lucky. Mocht U interesse hebben om Lucky te steunen, neemt u dan gerust contact met ons op!

Lucky

Zambia Werkbezoek 2014 Jan-Feb RG