Nieuws

Profielwerkstuk Babet Touw & Fenna Vogelzang

Twee jonge dames hebben voor hun profielwerkstuk van school gekozen voor “Op eigen benen”. Bijgaand het gehele werkstuk, wat heel mooi is geworden. Veel lees plezier!!!

Wij, Babet Touw en Fenna Vogelzang, wilden door het maken van ons profielwerkstuk meer te weten komen over een door ons nog vrijwel onbekend onderwerp. Wij hebben allebei aardrijkskunde in ons vakkenpakket en zijn allebei geïnteresseerd in ontwikkelingshulp, dus het werd al snel duidelijk dat we daar mee over wilden leren. We hebben gezocht naar een groep mensen die onze aandacht trok, en waar we nog vrij weinig over wisten. Door het lezen van het tijdschrift ‘Vice Versa’ kwamen we bij het onderwerp gehandicapte kinderen, wij vonden namelijk een artikel waarin beschreven wordt dat gehandicapten vaak worden vergeten door ontwikkelingssamenwerking. Omdat er zo weinig aandacht aan deze groep wordt besteed, is het niet zo gek dat wij en (volgens ons) veel andere mensen hier tot nu toe nog weinig over weten of over na hebben gedacht. Het lijkt ons een uniek en vernieuwend onderwerp, en we hopen dat we op deze manier ervoor kunnen zorgen dat hier meer aandacht aan wordt besteed……………..

Profielwerkstuk

 

Hi, I’m Dorine Visser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *