Eind januari is het nieuwe bestuur van HDA (Holland Disabled Association)geïnstalleerd en zijn alle taken door het aftredende bestuur overgedragen. Het nieuwe bestuur bestaat uit een ervaren man en twee  geestdriftige jonge knapen. De drie heren zijn voor twee jaar gekozen.

Voorzitter is Nageol Kachongu, de ervaren kracht in de rolstoel die enkele jaren terug ook voorzitter was.

Secretaris is Luke Lufunda,  een jongeman van origine uit Mwinilunga en zijn hele schooltijd gesponsord door Father Pio, onze Ome Harry! Na het behalen van zijn Grade 12 diploma heeft Luke diverse cursussen automatisering doorlopen en runt hij nu na eerste ondersteuning van Ome Harry zijn eigen winkeltje in kantoorwerk.

Penningmeester is Daniel Pweele. Deze jongeman is nog maar twee jaar lid van HDA en heeft zijn waarde bewezen in zijn job als shop beheerder van een winkel  op het HOLLAND SHOPPING CENTER. Hij is weinig ervaren in boekhouden en zal dus wat cursussen moeten volgen. Dit is geheel volgens de doelstelling van HDA en “OP EIGEN BENEN”: empowerment van mensen met een handicap!

Het bestuur van “OP EIGEN BENEN” wenst het nieuwe bestuur van HDA  succesvolle twee jaar besturen met innovatie en uitbreiding van activiteiten als hoofddoel,  zodat NOG MEER anders-validen op eigen benen een bestaan op kunnen bouwen! Want dat blijft het uitgangspunt van onze stichting: OP EIGEN BENEN!

Hi, I’m Dorine Visser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *