Kantlijn

Mooie regeling voor gehandicapten

muma1

Zambia is al lang geen onderontwikkeld land meer. Het begint zich fantastisch te ontwikkelen en de overheid heeft ook oog voor de gehandicapten.Met hard werken heeft het oudste en meest ondernemende lid van HOLLAND DISABLED ASSOCIATION zich een auto kunnen veroorloven.Mr. William Muma is een radio en TV-reparateur, en een goede ook! Vele klanten bezoeken zijn werkplaats.Hij heeft via internet in Japan een “afgedankte” Mitsubishi Pajero Mini  (600cc motor!) met automaat gekocht. Om de auto in Zambia in te voeren betaal je normaal een belasting van ongeveer 1,500.00. Vanwege het feit dat Mr.William Muma aanpassingen nodig heeft om met zijn handen gas te geven en te remmen heeft de overheid een regeling dat deze personen GEEN invoerbelasting betalen! Da’s heel mooi!En William Muma is blij: dat kunt u op de foto’s zien!De leden van HDA zijn trots op hun oudste lid en tevens secretaris van de club. En wij zijn ook blij dat het project mensen met een handicap een stapje verder helpt!

Hi, I’m Dorine Visser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *