Nieuws

“Kasempa reünie” 22 oktober 2016

Op 22 oktober is er ten huize van Rudi en Anke Thomas een reünie gehouden van mensen die vanuit Nederland te maken hebben gehad met het project van de school en internaat voor dove reunie1kinderen in Kasempa. Van John en Antje die in 2006 een onderzoek hebben gedaan naar de mogelijkheden en de behoeften in Kasempa tot Ad en Thea die eind 2015 3 maanden de naschoolse opvang hebben verzorgd op de school. En, bijna, iedereen die in de tussentijd hun inbreng hebben gehad. Alleen John en Lia Vink waren helaas verhinderd. Nadat Ronald de middag opende met een introductie van alle aanwezigen (niet iedereen kende iedereen al) was het tijd om de herinneringen verder op te halen. Tussen door konden we genieten van het door iedereen meegebrachte eten en drinken. De stemming zat er goed in. We kunnen immers terugkijken op een zeer geslaagd project en iedereen onderschreef de wens dat de kinderen in Kasempa nog lang gebruik kunnen maken van de leermogelijkheden op de school onder leiding van Mr. Kakoma. Aan het eind van de middag vertrok iedereen weer naar huis. Rudi en Anke, nogmaals zeer bedankt voor het ontvangen van dit zooitje geregeld.

reunie4 reunie3 reunie2

Hi, I’m Dorine Visser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *