Nieuws

Sponsordiner in Nederweert

Theo van Brussel bezocht in 2019 Zambia en hij was onder de indruk van de inzet die onze stichting levert ten behoeve van kinderen met diverse handicaps.

Direct bij terugkeer in Nederland nam Theo het initiatief voor een sponsordiner. En nu op 4 november 2021 voor de tweede keer. Beide diners in zijn woonplaats Nederweert en beide keren in het oudste horecapand van Nederland: Bi-j Siem! https://bi-jsiem.nl/

Eregast Pater Harry Uitendaal ervaarde hoe familie, vrienden en zakenrelaties van Theo genoten van de fantastisch georganiseerde avond. Mede door zijn unieke verhalen en het trekken van de lootjes was de opbrengst weer fenomenaal:  €3.850,00 en dat kan nog oplopen door nagekomen giften. GEWELDIG!

Dit bedrag komt geheel ter beschikking aan de inrichting van de nieuw gebouwde praktijklokalen op de internaatschool voor kinderen met een handicap. Door middel van deze praktijkopleiding krijgen de kinderen een kans een vak te leren en een zelfstandige toekomst op te bouwen.

Theo en alle aanwezigen worden hartelijk bedankt voor hun inzet en deze enorme financiële bijdrage!

Het trekken van de lootjes door de eregast Pater Harry Uitendaal

Hi, I’m Dorine Visser

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *